את הבולס הטבעונים שלנו התאמנו גם למזרח אסיה הרחוקה הטעמים פצצה והניחוחות צרחות 

מרכיבים

1 כפית שמן שומשום

1 כף ממרח קארי צהוב בהריון

1/2 כפית צ'ילי גרוס יבש

2 שיני שום כתושות

2 פרוסות ג'ינג'ר

1 קופסת שימורים קרם קוקוס

1/2 כוס חלב סויה

1 כף רוטב סויה

1 עלה נורי רטוב קצוץ

1 כף שטוחה סוכר

1 בצל סגול פרוס לרצועות (חצי ירח)

10 עלי נענע

2 כפות מיץ לימון סחוט

אופן הכנה

 מחממים מחבת, מוסיפים את השמן שומשום ומטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את שיני השום הכתושות, פרוסות הג'ינג'ר ועלי הנענע, מטגנים קלות עד שתי דקות.

מוסיפים את משחת הקארי, רוטב סויה, 1/2 כוס חלב סויה, מיץ לימון טרי וקרם הקוקוס, מתבלים בסוכר והצ'ילי. מערבבים ותוך כדאי מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפרפקט בולס ומורידים לאש בינונית כ 40 דקות.

מומלץ להגיש עם שבבי בוטנים, כוסברה קצוצה וסלייס של בצל ירוק

בתאבון